Quim Espinosa

Direcció executiva

És un enamorat de la comunicació i el màrqueting. Periodista, Màster en Direcció i Gestió d’Empresas Radiofòniques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Està vinculat al món de la ràdio des de 1994. Al 2014, va decidir donar forma al seu somni creant Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera ràdio per internet de la ciutat. La seva capacitat emprenedora i tecnològica l’ha portat a anar més enllà i crear una plataforma que permet crear ràdios locals online a través d’una tecnologia amigable i col·laborativa; iniciativa que ha estat guardonada amb el premi Emprèn 2015. A més, l'any 2007, va ser reconegut amb el Premi Periodisme Esportiu per la Direcció General de l'Esport de la Generlitat de Catalunya.

A través de Quimeras, dirigeix i coordina projectes comunicatius que necessiten empatia, entrega i eficàcia. És un home orquestra, connectat les 24 hores i a qui no l’espanten els reptes.

jespinosa@quimeras.cat

https://es.linkedin.com/in/quimespinosa
anna_

Anna Abad

Coordinadora general i responsable de continguts audiovisuals

És la més jove de l’equip. Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili i compta amb un any d'estudis de Ciències de la Comunicació a Alemania, a la universitat Ruhr-Universität Bochum on acaba de perfeccionar el domini de l'alemany i l'anglès. S'encarrega de la coordinació general dels projectes de l'empresa. Entre les seves principals qualitats: la producció, gravació i edició de vídeos de manera ràpida i eficaç, la gestió de xarxes socials i, a més, aporta el valor afegit de comptar amb el grau professional de música i ser capaç de crear una banda sonora per als projectes que ho requereixin.

aabad@quimeras.cat

Adrià Recasens

Director de projectes i responsable de continguts

Llicenciat en Filologia Hispànica i Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili, és un tarragoní que coneix molt bé la ciutat i produeix continguts originals i rigorosos que han obtingut reconeixement social. És l’ànima dels projectes comunicatius: “Barri del Port” i “El Mirador TGN” on, a través de diversos formats: text, fotografia i audiovisual, dóna cobertura informativa a la ciutat. Gestiona diverses xarxes socials, dirigeix projectes per Quimeras i també presenta els programes 'Digues la teva!' i 'Metges de Tarragona'a Ràdio Ciutat de Tarragona.

arecasens@quimeras.cat

Arnau Curto

Director de projectes i responsable de màrqueting digital

Graduat en Periodisme a la Universitat Rovira i Virgili és una persona que no para mai quieta ni a la vida real ni a les xarxes socials, les qual domina amb escreix. Enamorat de la ràdio, actualment dirigeix el programa Cafè Copa i Puro de Ràdio Ciutat de Tarragona. També és director d’un projecte audiovisual a la productora Faixa Apart i ha col·laborat com a redactor en diversos mitjans escrits de la ciutat. 

acurto@quimeras.cat

sebas_noventainueve

Sebas Fernández

Disseny Gràfic / Web

Dóna forma als nostres projectes. És Graduat superior en Disseny Gràfic per l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i fa que el que cau a les seves mans ens converteixi en atractiu. Ha treballat en diversos projectes que podeu consultar a www.noventainueve.es en aquest cas, una imatge val més que mil paraules.

disseny@quimeras.cat