.

Som una empresa de comunicació integral que ofereix solucions a mida a les necessitats comunicatives de les empreses i institucions.

L’equip, liderat per Quim Espinosa, l’integrem un grup de persones joves i alhora experimentades que proposem solucions creatives i originals per fer que el vostre missatge destaqui dins la multitud.

Per tant, si busqueu una empresa sense límits en la creativitat, capaç d’adaptar-se a les vostres necessitats i amb resultats garantits, Quimeras és el que buscàveu.

.

La comunicació comença amb el llançament d’un missatge.

Però tenim clar que no es pot quedar aquí! Després de parlar, cal veure com els receptors acullen el nostre missatge i quina resposta hi donen. Perquè no n’hi ha prou en parlar per parlar.

Si una institució o una empresa inverteixen en comunicació, ho fan sempre amb una finalitat: millorar la reputació, donar-se a conèixer o vendre un producte, un negoci o un servei... En el nostre ADN hi ha el fet de no quedar-nos a mig procés; garantim un anàlisi de la nostra estratègia en base als objectius aconseguits. Per entendre’ns si una empresa ens encarrega una campanya de llançament d’un producte, n’analitzem l’impacte i determinem, per exemple, quantes vendes s’han produït arran d’aquesta.

.

Per què nosaltres?

Perquè ens encanta el que fem; perquè us escoltarem, us assessorarem i gestionarem la comunicació de la vostra empresa o institució, sense perdre de vista la vostra personalitat.

Perquè creiem que el missatge ha de ser original i coherent. Perquè tenim un esperit jove, superprofessional i entusiasta que us assegura l’èxit. Perquè estem a la vostra disposició 365 dies l’any i 24 hores al dia. Perquè si ens escolliu, serà una responsabilitat i no us fallarem!

Contacta amb nosaltres