Aconsegueix l’ajuda del Kit Digital per al teu negoci amb Quimeras Tarragona, agent digitalitzador

A Quimeras Tarragona podem ajudar-te i acompanyar-te en el tràmit i procés per a que la teva empresa obtingui l’ajuda del Kit Digital ja que som un dels agents digitalitzadors adherits a l’entitat Red.es adscrita al Ministeri d’assumptes econòmics i Transformació Digital i estem autoritzats per a subscriure “acords de prestació de solucions de digitalització” amb les empreses beneficiàries de les ajudes del programa Kit Digital.

Aquest 15 de març s’obre la primera convocatòria amb 12 mil euros per empresa, dirigits a totes aquelles que tinguin més de 10 treballadors i estiguin interessades en donar el pas i digitalitzar-se. I és precisament en aquest procés en que des de Quimeras volem ajudar-vos en el camí cap a la transformació digital del vostre negoci, en les tasques de sol·licitud, actuacions de control que es derivin de les mateixa i tota la documentació justificativa.

El Kit Digital són subvencions directes i no reemborsables que hauran d’invertir-se en solucions digitals com pot ser la creació de pàgina web, desenvolupament de comerç electrònic, posicionament SEO, gestió de xarxes socials, etc.