Fotografies de boda amb encant a Tarragona

Estem en plena temporada de casaments i les xarxes s’omplen de fotos inspiradores de diferents celebracions.

A Tarragona tenim estudis de fotografia com Píxel Moreno que fan de les fotografies de boda records amb encant que no desprenen l’artificialitat habitual en les fotografies dels casaments, sinó que desprenen naturalitat i, el més important, l’amor de la parella fotografiada. Aquí en teniu algunes:

fotos-boda2 fotos_boda6 fotos_boda3 fotos_boda7 fotos_boda5 fotos_boda4

A l’estudi Sublim, també de Tarragona, són experts en captar l’instant precís, i per tant uns grans amics de l’espontaneïtat, com es pot veure en les seves fotografies:

Sublim1

Mònica Carrera, afincada a Lleida i que ofereix els seus serveis també a Tarragona, és una altra fotògrafa d’esdeveniments que omple els nostres àlbums de calidesa i bones vibracions. Aquí teniu una mostra de la seva feina:

monicacarrera1 monicacarrera3 monicacarrera5 monicacarrera6 monicacarrera7 monicacarrera9

Un altre fotògraf de boda tarragoní amb talent és Albert Rué,  amb un portfolio més abocat a la fotografia musical, però que demostra gran sensibilitat a l’hora de fotografiar. Us deixem imatges d’un dels seus darrers treballs:
albert_rue1 albert_rue2 albert_rue3 albert_rue4

Aquestes són les nostres darreres descobertes en fotografia de boda. En teniu alguna que vulgueu compartir amb nosaltres?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *