La primera emissora de ràdio per internet de Tarragona ja està en marxa

Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera emissora de ràdio de la ciutat que emet únicament per la xarxa, va començar les seves emissions regulars el passat 30 de gener amb un reconeixement a Manel Pastor, històric radiofonista i publicista de la ciutat.  En l’homenatge (que podeu sentir aquí) va participar també Josep Maria Martí, un dels referents radiofònics a la demarcació i recentment guardonat amb el premi Ondas per la seva trajectòria.

Ràdio Ciutat de Tarragona es pot seguir mitjançant la pàgina web (rctgn.cat), amb laplicació per mòbil (Android o Iphone), que inclou funció de despertador amb l’informatiu del dia, o mitjançant Tunein.

L’actualitat de Tarragona i els partits del Nàstic en directe

L’emissora ofereix cada dia un informatiu amb l’actualitat de la ciutat de Tarragona elaborat per Quim Pons i un altre amb l’actualitat del Nàstic a càrrec de Carles Cortés.

Precisament les transmissions dels partits del Nàstic són un altre dels eixos importants de l’emissora. L’equip de transmissions estarà format per Carles CortésQuim PonsJoan Alfons López i Helle Kettner.

A banda d’aquests espais, cada setmana es pot escoltar també el programa “Partit de tornada” que es fa els dilluns a la Sala El Cau.

Els propers mesos s’incorporaran a la programació espais de diferents temàtiques (política, cultura, festes, etc.) sempre vinculats a l’actualitat de la ciutat.

La graella, a gust del consumidor

Avui dia, els continguts a la carta no ens semblen una cosa llunyana, i de la mateixa manera que podem triar els programes o sèries de televisió que mirem gràcies als recursos que ofereix la xarxa, també ho podem fer amb els programes de ràdio.

Ràdio Ciutat de Tarragona ens ofereix precisament això: el contingut, desprovist de graella, pot ser consumit quan a l’oient li ve de gust, amb l’avantatge que l’aplicació mòbil ens permet escoltar els programes des de qualsevol lloc.

A més, com explicàvem al blog fa un temps, els dispositius bluetooth per al cotxe ens faciliten la connexió directa del mòbil per sentir els programes mentre conduïm.

Per tant, els avantatges d’una ràdio a la mida de l’oient són molts; i és que en una societat cada cop més acostumada a la immediatesa dels continguts, és més important que mai que el mitjà s’adapti a les necessitats del consumidor.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *