La publicitat exterior, una bona eina per ampliar el nostre públic

La publicitat exterior és aquella que ubiquem en espais públics. Aquesta publicitat, per tant, és molt eficaç per arribar a un nombre molt elevat de persones amb un cost relativament baix, ja que el preu que paguem per cada persona a la qual arriba l’anunci acaba sent irrisori.
dulcolax
Atès que l’espai públic és dispers, és important que a l’hora de dissenyar el nostre anunci tinguem en compte una estratègia per cridar l’atenció del nostre públic objectiu (o, en tot cas, del públic en general).

colgate

La publicitat exterior, lligada a un bon disseny de la campanya com els que us mostrem en aquest post, pot ser una bona opció per donar a conèixer la nostra marca a una gran quantitat de persones i, d’aquesta manera, ampliar el nostre públic.

barbie

D’altra banda , en cas que ja estiguem arribant al públic per mitjà d’altres suports, com els mitjans de comunicació, la publicitat exterior ens serà útil per a reforçar el missatge i, d’alguna manera, com a “recordatori” de la nostra campanya publicitària per als consumidors d’aquests mitjans, a banda d’ampliar el nombre de persones al que arribem, portant la campanya a les persones que no tenen temps (o ganes) de consumir els mitjans de comunicació en els quals ens anunciem.

canal_cocina

Un altre avantatge d’aquest tipus de publicitat és l’alta selectivitat de les àrees geogràfiques a les quals arriba l’anunci, la qual cosa fa aquest mètode idoni per campanyes locals.

hairclub

Per tant, si el nostre objectiu és guanyar públic o recordar a qui ja ens coneix que estem aquí, una bona eina per fer-ho és la publicitat exterior. I si és tan original com els exemples que us hem mostrat, no us oblidaran fàcilment…

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *