Per què necessita disseny gràfic el teu negoci?

Quan ens disposem a muntar i tirar endavant un negoci ens plantegem el pla d’empresa, la inversió necessària, planificar els espais del local i/o oficines, i tot un seguit d’altres necessitats per desenvolupar l’activitat i l’equip de treball. I en aquestes previsions, no pot faltar o no hauria de faltar preveure el Disseny Gràfic.

I per què? Us donem 5 motius de per què necessita i no pot faltar el disseny gràfic al teu negoci!

1. És la teva imatge, el que t’identifica

La imatge sempre diu molt de cadascú. Amb el teu negoci passa el mateix. Cada negoci té la seva pròpia ”identitat” i la seva “personalitat”. Això s’aconsegueix mitjançant el Disseny Gràfic de la marca i logo del teu negoci. La sensació que causes entre els teus clients és primordial.

2. És la presa de contacte entre negoci i client

La teva marca, el teu logo, el disseny del teu negoci és també una carta de presentació i per tant és la primera presa de contacte entre el negoci i el client. Si no hi ha allò que t’identifica, què tens? Què poden esperar de tu?

3. Genera confiança

Que el client pugui identificar la teva marca, la teva imatge, genera confiança i credibilitat. A més, avui en dia el disseny gràfic té una gran importància i per tant, si no apliques un bon disseny a la teva marca, les empreses de la competència et guanyaran terreny ràpidament.

4. Ens posiciona i mostra la nostra professionalitat

L’avenç del món digital i l’internet, fa que la teva presència i imatge a la xarxa també et posicioni, et fa visible i per això la teva imatge i un bon disseny t’ajudarà a transmetre la professionalitat amb què treballes.

Una de les principals missions del disseny d’una marca és connectar amb el públic objectiu, un aspecte que també és important a l’hora de comptar amb un disseny o altre del teu negoci, el que vols transmetre i a qui vols arribar.

5. Fer més clientela i majors vendes

Si complim amb tots els requisits i aspectes comentats ens hauria de generar major clientela i majors vendes. I és que si causem bona impressió, donem a conèixer qui som, què fem i què oferim, ens guanyem confiança i credibilitat, mostrem la nostra professionalitat i arribem al públic adient a la nostra activitat, ens trobem amb tots els ingredients necessaris per aconseguir-ho!

Ja veieu que una bona estratègia de màrqueting també ha de contemplar el disseny gràfic del nostre negoci, del tot important per al seu correcte desenvolupament i èxit.

I si parlem d’un petit negoci, això no queda de banda, és igualment important!

I arribats a aquest punt, per on comencem? Com podem fer-ho? Què hem de tenir en compte?

L’equip de Quimeras Tarragona està a la teva disposició per ajudar-te. Parlem?