Quimeras Tarragona, presenta ‘Podcast Estudios’ al Marketplace turisTIC en família

Quimeras Tarragona, com agència de comunicació i màrqueting digital, i especialitzada també en l’àmbit turístic, va estar present al Marketplace turisTIC en família de la Diputació de Tarragona que va tenir lloc el passat 21 d’octubre al Viver d’Empreses de Tortosa, on vam presentar ‘Podcast Estudios’.

El Marketplace turisTIC en família va esdevenir un espai de trobada on donar a conèixer propostes adreçades a les famílies que visiten les nostres destinacions turístiques i un aparador de coneixement tecnològic, d’idees i de casos d’èxit adreçat a les empreses turístiques de les comarques de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

La trobada oferia als assistents diverses propostes, donant a conèixer en què i com poder-los ajudar per tal de desenvolupar els seus projectes de forma més eficient i com la transformació digital i la irrupció de les noves tecnologies en el món del turisme, no únicament afecten el producte sinó també a la relació amb el visitant, i les oportunitats a l’abast.

En aquest sentit, des de Quimeras Tarragona vam presentar el nou projecte ‘Podcast Estudios’, una oportunitat de comunicació transversal mitjançant la que és la primera productora de podcast professional i personalitzats a Tarragona, amb més de 7 anys d’experiència, tecnologia i coneixements, mitjançant dues emissores de ràdio per internet (Ràdio Ciutat de Tarragona i BXC Ràdio). Celebrem que la iniciativa va cridar l’atenció entre la vintena d’expositors presents al Marketplace, que es van interessar en la creació de podcast corporatiu per a les seves empreses.

A continuació el vídeo de presentació sobre l’agència i el projecte de ‘Podcast Estudios’: