Tarragona s’apunta als virals

Darrerament la moda dels vídeos virals (vídeos que es difonen ràpidament per internet, a través dels usuaris que els comparteixen) ha arribat a la ciutat de Tarragona. Això es posa de manifest només de fer una ullada a les xarxes socials, a través de les quals, en els últims mesos, s’han compartit diversos vídeos on hi apareix la nostra ciutat.

El primer vídeo d’aquesta recent onada va ser el Teaser Tarragona des de l’Aire, que es va compartir incansablement a la xarxa i que ja compta amb més de 20.000 visites:

 

 

Poc més tard, va arribar a la xarxa la versió tarragonina del Happy de Pharrell Williams. Es tracta d’un vídeo musical gravat originalment a Los Angeles, però del qual s’han fet versions en nombroses ciutats del món. Tarragona no podia ser menys i també es va apuntar a aquesta moda viral:

 

I, fa ben poc, ha aparegut un time-lapse de la ciutat que ja s’ha començat a compartir per les xarxes socials:

 

Un altre vídeo viral en el que apareix Tarragona, tot i que en aquest cas es tracti d’un spot, és el de la campanya Mediterràniament, d’Estrella Damm, que promou la cultura i l’espectacle i en qual apareix una bonica imatge nocturna del nostre amfiteatre:

 

I, parlant de vídeos virals, cal recordar també que a la ciutat tenim un dels vloggers de cuina més populars del país: El cocinero fiel, que compta amb més de 67.000 suscriptors als seus vídeos de receptes i recomanacions gastronòmiques. Aquí podeu veure el seu canal de Yotube. 

Esperem que aquesta no sigui una moda passatgera i continuïn apareixent vídeos virals tarragonins! I vosaltres, n’heu vist algun que ens vulgueu recomanar?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *