Vídeos de boda a Tarragona

Seguim amb les recomanacions de l’època de casaments. Avui us portem idees per recollir els millors records de la celebració en un vídeo amb molt d’encant.

DVisual és un estudi amb una llarga experiència en vídeos professionals de casaments. Els petits detalls i les emocions viscudes abans, durant i després de la cerimònia són els protagonistes dels vídeos realitzats per aquest estudi. Sense dubte una bona aposta per poder reviure, a la tornada del viatge de noces, les sensacions d’aquest dia tan especial com si ens trobéssim allà mateix.

 

Delta Art Studio és un altre estudi amb què aconseguir un look professional per al vídeo de la teva boda. Es destaquen especialment per l’estètica cinematogràfica de les seves produccions. Alguns dels seus vídeos traspassen el dia de la boda per explicar la història de la parella, apropar-se a la seva relació, a l’estil de les fotografies «preboda» que darrerament s’han posat de moda.

 

Per últim, si sou més del rotllo alternatiu i el que realment voleu és un vídeo diferent, OhhhHappyDay! s’ofereixen a desplaçar-se a qualsevol ciutat per fer-te un vídeo de boda molt especial, amb una estètica que podríem anomenar hispster (al seu portfolio podem trobar fins i tot algun tall de vídeo en V. O. S.).

 

Què us semblen aquests tres artistes dels vídeos de boda? En teniu algun altre per recomanar-nos?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *