Construïm tota la teva presència digital amb un pla clar i assequible.

Vull la meva presència digital
T’ajudem?

La majoria de les empreses no estan satisfetes amb la seva presència digital.

El Màrqueting digital és cada vegada més complex i no trobo qui m’ho simplifiqui, Què dic? Com ho dic? I com ho va distribuir i públic al web?

Vols millorar la teva presència online?

El teu primer informe de consultoria en línia, de manera gratuïta

La major por al canvi és que res canviï.

Què aconseguiràs amb Quimeras?

T’entenem,

Crear una presència digital clara no és fàcil.

Tu vols créixer amb el teu negoci. El problema és que la teva presència digital no és clara ni consistent. Hi ha un camí a seguir, aclareix el teu missatge amb StoryBrand® i torna a créixer com ells de la nostra mà:

+ 10

anys d’experiència

+ 80

clients satisfets

+ 150

projectes de màrqueting

No et preocupis,

Els 3 passos cap a la relaxació que estàs buscant.

Resultats

Et sentiràs orgullós de veure la teva empresa a Internet

Els negocis més reeixits no són aquells que tenen el millor producte o servei, sinó aquells que es comuniquen amb més claredat. Un bon disseny és molt més que el tipus de lletra i els colors. També necessites utilitzar les paraules que millor venen.

A més, necessites produir i publicar missatges en tots els formats d’acord a les tendències que el consumidor actual espera veure.  Som els primers a oferir un pla que ho abasteix tot i a més és assequible. 

Vull la meva presència digital

A punt per donar el primer pas?

Omple el formulari i descàrrega gratuïtament la guia:

Com ho dic?

Les 7 claus que defineixen
la claretat dels teus missatges.

FAQs

Per què contractar una agència de marketing digital?

Totes les empreses, per petites que siguin, necessiten construir i millorar la seva presència digital. La millora d’una web, gestió de xarxes socials, contingut, o accions concretes de màrqueting digital pot generar-te més vendes i aconseguir fidelitzar als teus clients.

Per què Quimeras és una de les millors agències en presència digital a Tarragona?

La millor agència de màrqueting digital per a Pimes que et garanteix servei personalitzat i experiència. Som el teu departament de màrqueting, treballem junts per assolir els resultats que estàs buscant. Si estàs pensant en contractar una agència de màrqueting digital que es preocupi per la presència digital i el posicionament de la teva empresa és important que l’agència analitzi el teu cas en concret amb les eines necessàries abans de començar a treballar.

Compromís+transparència+ experiència= eficiència

En Quimeres apostem per projectes oberts i flexibles amb el client. T’acompanyem, t’assessorem, vam crear amb tu els objectius i mesurem de forma contínua. Apostem per relacions transparents i flexibles on som el teu partner durant tot el procés.

Quan començaré a veure resultats?

Amb una estratègia de presència digital tindràs resultats des del minut 1. Amb presència digital millorem l’espai que el teu negoci té a Internet. Aquest espai inclou tots els canals en els que està la teva empresa. Partint de el fet que gairebé el 90% dels usuaris d’Internet busquen informació sobre el producte o servei que desitgen adquirir segons Global Digital Report, notaràs l’impacte del teu visibilitat digital des del primer moment.

Com tindré el report de resultats mensuals?

Cada mes t’enviarem un informe mensual amb els resultats i accions on reflectim dades importants per veure l’evolució de la presència digital.