T’escoltem · T’assessorem

Gestionem la Teva Comunicació

Benvingut al món de la comunicació

En ple S.XXI l’estratègia en xarxa de les empreses, resulta fonamental alhora de captar nous clients per endinsar-se en nous mercats i potenciar els actuals. Tenir una comunicació on-line en aquest món 2.0 potencia la presencia en el món digital i et permet ser visible a milions de persones.

Nosaltres

Som una agència de comunicació que ofereix serveis integrals adaptats a cada client i a les seves necessitats de comunicació. Els integrants de Quimeras escoltem, assessorem i gestionem l’estratègia de comunicació de forma personalitzada. El nostre valor afegit és la implicació de cada un dels nostres projectes. A més, oferim proximitat i una resolució de crisi ràpida i efectiva.

Estem disponibles els 365 dies a l’any durant les 24 hores del dia. L’equip humà que integra Quimeras som persones joves i amb talent, rigorosos, originals, creatius i amb molt de potencial. Tots aquests adjectius defineixen la nostra identitat corporativa.

Fem fàcil la comunicació de la seva empresa

En ple S.XXI l’estratègia en xarxa de les empreses resulta fonamental a l’hora de captar nous clients per endinsar-se en nous mercats i potenciar els actuals.

Per a moltes empreses locals la gestió de les xarxes socials comença sent una oportunitat per captar l’atenció dels seus clients, però acaba convertint-se en un mal de cap.

Quimeras vol acompanyar la seva marca en el desenvolupament estratègic de comunicació, dissenyant-la i gestionant-la per a que aconsegueixi els seus objectius.

QUIMERAS OFEREIX

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

(COMMUNITY MANAGER)

La gestió de xarxes socials (per exemple Facebook i Google+) són la base de l’execució de tot pla de màrqueting online. Una bona dinamització d’aquestes xarxes ens permet posicionar-nos i destacar per sobre la competència, promocionant els nostres productes i serveis i generant comunitat.

CONTINGUTS I POSICIONAMENT WEB

(CONTENT MARKETING, SEO I SEM)

E​ls continguts són fonamentals per al posicionament ​a Internet. És imprescindible que la seva web estigui viva, amb publicacions periòdiques que destaquin el seu producte o servei (SE​O​). També és important realitzar campanyes de pagament (SEM), per exemple ​a Google i Facebook.

DEMO QUIMERAS AUDIOVISUAL

SEGUIMENT DE LA COMPETÈNCIA

(BENCHMARKING)

El seguiment de la competència és clau perquè vostè pugui prendre decisions estratègiques. Amb aquesta informació podrà millorar la seva oferta per diferenciar-se de la resta.​

DISSENY GRÀFIC, CREACIÓ DE PÀGINES WEB

Us proporcionem un servei íntegre de creació i promoció d’imatge corporativa englobant tots i cada un dels processos per tal de realitzar el millor projecte d’imatge de marca.​

Block "427" not found

Contacta amb Nosaltres

info@quimeras.cat 

Av Roma 9, 1r A. 43005 Tarragona  |  977 088 596 

 Camelies 103, 2n-1a. 08024 Barcelona  

 Av. de Canarias 9, 38300 La Orotava (Tenerife)  |  922 199 711 

Aviso Legal