Et preguntes per què he de tenir un blog a la web….? No marxis! T’expliquem els 4 beneficis de tenir un blog a la teva web!

De vegades, ens limitem a pensar que oferir un espai web per al nostre negoci com a aparador digital és suficient. Aquest és un pas important per tenir visibilitat, però no és suficient. La creació d’un blog és una eina molt útil per tal que el nostre espai tingui activitat, i no sigui estàtic. És una eina perfecta per a atreure els clients potencials a través de contingut de qualitat i útil i d’una bona experiència al visitar la nostra pàgina web. 

A més, la importància dels blogs en les webs facilita el posicionament orgànic en els buscadors. Incloure nou contingut útil i treballat amb paraules clau afavoreix que els robots dels buscadors rastregin amb més freqüència la nostra web. 

Sabies que el contingut és el rei en les estratègies de marketing digital? A Quimeras Tarragona t’expliquem els 4 beneficis de tenir un blog a la teva web!

1. Posicionament

Un blog et permetrà actualitzar i oferir nous contingut web de forma periòdica. D’aquesta manera aconseguiràs que la teva plana web sigui dinàmica i no estàtica. L‘algoritme de Google atorga molt valor al contingut actualitzat i de qualitat a l’hora de posicionar les pàgines!

2. Atracció

El blog ens permet publicar, ordenar i posar a disposició de l’usuari més contingut, i aconseguir major atracció, el que és coneix com a ‘engagement’, que serà més intens i directe amb l’usuari. Has d’atraure el públic cap a la teva web amb continguts que li resultin interessants!

3. Les ‘keywords’

Un blog permet treballar i posicionar un major nombre de paraules clau, les anomenades ‘keywords’, relacionades amb el teu contingut i negoci, les quals reportaran visites d’usuaris interessats en allò que els hi ofereixes!

4. Retroalimentació

Els blogs permeten col·locar enllaços a articles i altres pàgines del web, la qual cosa ajuda a retroalimentar i multiplicar les visites. A la vegada, et permet compartir-los a xarxes socials on també oferir nou contingut i d’on reportar visites!

Tens algun dubte? Necessites ajuda? Quimeras Tarragona posa a la teva disposició el seu equip i serveis, per acompanyar-te, ajudar-te, i aconseguir els teus propòsits!