Aquest dimecres 27 d’abril la Part Alta de Tarragona ha obert les portes d‘All That Jazz, la primera empresa de formació presencial en doblatge de tota la província, amb una jornada promocionada i organitzada per Quimeras Tarragona.

Des de l’agència ens hem encarregat de la comunicació, organització, promoció i difusió de les jornades de portes obertes als diversos mitjans de manera prèvia amb la confecció i enviament de notes de premsa, base de dades, maling i trucades, així com disseny de cartell promocional i distribució per tal que les portes obertes siguesin tot un èxit i rebre públic potencialment interessat en els seus serveis i oferta formativa. Del mateix mode cobertura, confecció i enviament de nota de premsa i fotos de manera posterior i recull de premsa.

Amb 15 anys d’experiència a Badalona, All That Jazz ha obert ara també al carrer cavallers,6, de Tarragona. El centre acollia a les 10h una atenció als mitjans de comunicació, convocats des de l’agència, i al llarg del dia en torn de matí i tarda, nombroses persones, grups, companyies i escoles de teatre i de cinema, a més de professionals i estudiants del sector audiovisual, i d’altres, van apropar-se per conèixer les noves instal·lacions i rebre informació al respecte.

David Sánchez, director d’All That Jazz’ i la professora Odile Arqué, van ser els amfitrions de la jornada, junt al seu equip. També hi va estar present l’exalumne i reconegut actor de cinema, televisió i teatre, Octavi Pujades, entre d’altres.

Podeu conèixer més detalls sobre la celebració de la jornada a diversos mitjans com Ràdio Ciutat de Tarragona, BXC Ràdio, Tarragona Ràdio, la televisió TAC12, l’ACN Agència Catalana de Notícies, els digitals Tarragona21, La República Checa, Nació Digital, InfoCamp, Diari Més, entre d’altres.

D’igual mode des de l’agència ens vam encarregar de lligar diverses entrevistes al llarg del dia com la de Tarragona Ràdio al matí o la connexió en directe amb el programa #CarrerMajor de les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona durant la tarda, entre d’altres, així com una entrevista al mateix magazine en setmanes prèvies.