Laura Allende, ‘project manager’ de l’agència Quimeras Tarragona ha visitat els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar de la importància de la transformació digital de les empreses i les ajudes que hi ha a l’abast, així com el suport que s’ofereix des de l’agència.

L’entrevista realitzada prèviament per telèfon al programa Carrer Major de les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona ha abordat a la secció dels ODS (‘Objectius de Desenvolupament Sostenible’) aquest pas cap a la reducció de la mobilitat i els processos d’optimització de recursos. Això s’ha accelerat amb el nou entorn global sorgit a causa de la pandèmia i les necessitats d’adaptació a alternatives telemàtiques i digitals per a la supervivència d’empreses i negocis. És el cas per exemple del comerç electrònic o ecommerce que hauria augmentat un 20% i seguirà augmentant en endavant.

Allende ha explicat que hi ha a disposició les ajudes del Kit Digital amb una 1a convocatòria per a empreses majors a 10 treballadors amb una subvenció de 12 mil euros. En aquest sentit, Quimeras Tarragona és agent digitalitzador i ajuda a les empreses interessades a fer el pas amb tot el procés.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Aquí teniu alguns dels talls destacats: