La transformació digital, un pas important per a les empreses

Laura Allende, ‘project manager’ de l’agència Quimeras Tarragona ha visitat els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar de la importància de la transformació digital de les empreses i les ajudes que hi ha a l’abast, així com el suport que s’ofereix des de l’agència.

L’entrevista realitzada prèviament per telèfon al programa Carrer Major de les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona ha abordat a la secció dels ODS (‘Objectius de Desenvolupament Sostenible’) aquest pas cap a la reducció de la mobilitat i els processos d’optimització de recursos. Això s’ha accelerat amb el nou entorn global sorgit a causa de la pandèmia i les necessitats d’adaptació a alternatives telemàtiques i digitals per a la supervivència d’empreses i negocis. És el cas per exemple del comerç electrònic o ecommerce que hauria augmentat un 20% i seguirà augmentant en endavant.

Allende ha explicat que hi ha a disposició les ajudes del Kit Digital amb una 1a convocatòria per a empreses majors a 10 treballadors amb una subvenció de 12 mil euros. En aquest sentit, Quimeras Tarragona és agent digitalitzador i ajuda a les empreses interessades a fer el pas amb tot el procés.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Aquí teniu alguns dels talls destacats: